Pensiunea Sara

PENSIUNEA SARA***

Pensiunea SARA 2*** se află în imediata vecinătate a Hotelului Sara***(mai exact în spatele acestuia). Cu o priveliște superbă spre munții Piatra Șoimilor, situată într-o zonă liniștită și aproape de centrul oraşului. Capacitatea de cazare este de 20 locuri în 9 camere,

Camerele sunt dispuse astfel:

Demisol​

La demisol oaspeții noștri se pot bucura de livingul amenajat și conceput pentru relaxare cât și pentru evenimente restrânse (20 pers.).

Parter înalt

• Camera 1-cameră dublă, pat matrimonial, grup sanitar propriu, balcon.
• Apartament 2-3 Family Room compus din 2 camere duble twin, grup sanitar spațios, dotat cu 2 cabine de duș, balcon cu ieșire din fiecare cameră

Etaj 1

• Camera 4-cameră dublă, pat matrimonial, grup sanitar propriu, balcon.
• Apartament 5-6 Family Room compus din 2 camere separate, o camera dublă twin, a doua cameră cu 3 paturi pentru o persoană. Grup sanitar propriu, spațios, dotat cu 2 cabine de duș, balcon cu ieșire din fiecare cameră.

Etaj 2

• Camera 7-cameră dublă, pat matrimonial, grup sanitar propriu, fără balcon.
• Apartament 8-9 Family Room compus din 2 camere separate, o dublă twin, a doua cameră cu 3 paturi pentru o persoană. Grup sanitar propriu, spațios, dotat cu 2 cabine de duș, balcon cu ieșire din fiecare cameră

Camerele sunt amenajate modern, mobilier din lemn masiv, mochetă, paturi cu saltele ortopedice, grup sanitar propriu – cu duş, uscător de păr, televizor (cablu), minibar, internet WiFi, balcoane generoase la fiecare cameră.

Oaspeţii pensiunii Sara 2*** pot servi masa în regim a la carte, la restaurantul din hotel sau pe terasa amenajată și pot beneficia de serviciile Spa din incinta hotelului Sara***.

Am amenajat pentru cei mici și pentru cei mari, curte interioară cu multă verdeață, flori, sezlonguri, două terase acoperite și loc de joacă pentru copii.